Техническа база

Професионална специализирана техника

Мулчирането подобрява структурата на почвата, чрез разлагане и добавя органична материя на почвата, която осигурява допълнителни хранителни вещества.

Специализирана техника

Разполагаме и с техника, която след еднократно минаване раздробява всички остатъци /части от стволове и корени/ на дълбочина до 40 см., което в значителна степен обезмисля риголването в последствие.

Дървестният мулч поддържа почвата прохладна през горещите дни и топла през студените дни

Трактор FENDT 939 Vario

Тракторът Fendt 939 Vario е водещата сила на пазара на трактори. С максимална мощност от 291 kW / 396 к.с. и скорост на движение 60 kmh / 37.3 mph, той предлага огромна теглителна сила и производителност, които той интелигентно превръща в чиста ефективност.

Трактор FENDT 936 Vario

Новият 936 Vario е с максимална мощност от 390 к.с. той предлага огромна теглителна сила и производителност, които той интелигентно превръща в чиста ефективност. Със силни аргументи 936 Vario се кандидатира за водещата сила в нашето стопанство.

Трактор FENDT 933

Тракторът Fendt 933 е водещата сила на пазара на трактори. С максимална мощност от 330 к.с. той предлага огромна теглителна сила и производителност, които той интелигентно превръща в чиста ефективност.

Трактор FENDT 926 Vario

Със своите 260 к.с. тракторът Fendt 926 Vario показва на своите конкуренти убедителни аргументи, защо новите Fendt трактори са основателни претенденти за основна водеща сила.

Мулчер AHWI M550M

С помоща на нашият мулчер вие ще увеличите задържането на влага в почвата, чрез намаляване на изпарението. Като по този начин ще предотвратите поникването на плевели и трева.

Мулчер AHWI RFL700

Мощното представяне на мулчера се доказва ежедневно в световен мащаб чрез смилане корени и кореноплодни разстения в земята. Максималната работна дълбочина от 30 см осигурява интензивна култивация в областта на почистване. Обикновено този процес смила най-горния слой на почвата.

Тилър FAE SSH

Горският Тилър на FAE SSH с мощност от 250 к.с. е проектиран за дълбочинна почвена рекултивация, осигуряващ надежност и висока производилелност.

Горски тилър AHWI RFL700-2000

Мощното представяне на тилъра се доказва ежедневно в световен мащаб чрез смилане корени и кореноплодни разстения в земята. Максималната работна дълбочина от 30 см осигурява интензивна култивация в областта на почистване. Обикновено този процес смила най-горния слой на почвата.